Aluminium Veranda

De drie veranda’s die wij aanbieden hebben allemaal een aluminium versie en hebben een slank, degelijk en licht design. Ondanks het lichte aluminium constructiewerk zijn de veranda’s wel degelijk sterk. In alle weersomstandigheden kunt u fijn overdekt zitten, want aluminium is bestand tegen vele weersinvloeden. De terrasoverkappingen of aluminium veranda’s zijn uitgevoerd in onderhoudsarm aluminium. Hierdoor heeft u weinig werk aan uw veranda en des te meer kunt u genieten.

Richt de veranda in naar uw eigen wensen

Een veranda is een verlengstuk van uw tuin, hierin wilt u dus prettig kunnen zitten. Door het gebruik van diverse accessoires kunt u uw veranda helemaal naar uw wensen inrichten. Het wordt maximaal genieten, als u uw veranda voorziet van volglazen schuifelementen, die regen en wind buiten houden en bij mooi weer opengeschoven worden. Om in de zomer de warmte buiten te houden, kan de veranda worden voorzien van zonwering.
Een maatwerk veranda behoort ook tot de mogelijkheden, of kies uit een van onderstaande veranda’s.

veranda budget

Veranda Budget offerte aanvragen

Vraag Offerte Aan

veranda pro

Veranda Pro offerte aanvragen

Vraag Offerte Aan

veranda premium

Veranda Top offerte aanvragen

Vraag Offerte Aan

Wij leveren aluminium veranda’s door het hele land, Overijssel, Groningen, Utrecht, Brabant, Noord- en Zuid Holland, Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Limburg, Zeeland.

Veranda.nl is een onafhankelijk bedrijf