Exclusieve Veranda

Een veranda met een tijdloze vormgeving, slanke constructie en eigentijds design, is de veranda Pro. De design veranda is met name populair als luxe, vrijstaande terrasoverkapping. Het is de perfecte overgang tussen huis en tuin. Dankzij de prachtige doorkijk heeft u er altijd een mooi beeld van uw tuin.
Het geeft uw huis een eigentijdse uitstraling. Door het gebruik van duurzame materialen is een veranda of overkapping van Veranda.nl een investering waar u jaren van zult genieten.

Veranda Premium

Ook exclusief is een houten veranda. Hout geeft een luxe en super exclusieve uitstraling. De houten constructie is afgedekt met aluminium profielen, waardoor onderhoud tot een minimum beperkt wordt. De ultieme toevoeging aan uw veranda zijn volglazen schuifelementen, of vouwelementen, die wind en regen buiten houden en bij mooi weer opengeschoven worden.

Om in de zomer de warmte buiten te houden, kan de exclusieve veranda worden voorzien van zonwering.

Exclusieve veranda offerte aanvragen

Vraag offertes Aan

Wij leveren betaalbare veranda’s door het hele land, Friesland, Flevoland, Drenthe, Zeeland, Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Limburg, Groningen, Noord- en Zuid Holland.
Veranda.nl is een onafhankelijke organisatie