Glazen Terrasoverkapping

Wilt u niet alleen in de zomer genieten van het buiten zitten, maar ook de rest van het jaar? Dan is een glazen terrasoverkapping, ofwel een veranda, dé uitkomst! Door de glazen terrasoverkapping kunt u heerlijk genieten van het buitenleven. U kunt uw terrasstoelen en overig meubilair gewoon laten staan, het gelaagde glas houdt weer en wind tegen. Een glazen terrasoverkapping is er in vele soorten en maten, van maatwerk tot design. Er zijn exclusieve en ookbudget uitvoeringen.

Veranda Premium

Wij hebben vele jaren ervaring in het ontwerpen en bouwen van carports, (glazen) overkappingen en veranda’s door het hele land. De ultieme toevoeging aan uw overkapping zijn volglazen schuifelementen, die wind en regen buiten houden en bij mooi weer opengeschoven worden. Om in de zomer de warmte buiten te houden, kan de veranda worden voorzien van zonwering.

Glazen Terrasoverkapping offerte aanvragen

Vraag offertes Aan

Wij leveren betaalbare veranda’s door het hele land, Friesland, Flevoland, Drenthe, Zeeland, Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel, Limburg, Groningen, Noord- en Zuid Holland.
Veranda.nl is een onafhankelijke organisatie