Over Veranda.nl

Over Veranda.nl

Veranda.nl is een initiatief van veranda leveranciers en installateurs verspreid door heel Nederland. Via onze website is het mogelijk eenvoudig in 1x bij meerdere geschikte bedrijven een offerte op maat aanvragen.

Zodra u een gratis en vrijblijvend een offerte aangevraagd heeft via een van onze formulieren sturen wij deze door naar een aantal onafhankelijk door ons geselecteerde bedrijven. Deze sturen  u vervolgens een offerte op maat. Op basis van deze offertes kunt u al dan niet besluiten de opdracht door een van deze bedrijven uit te laten voeren.

 

Uw privacy en persoonlijke gegevens

Om u in staat te stellen een offerte aan te kunnen vragen bij onze partnerbedrijven is het noodzakelijk dat u een aantal persoonsgegevens invoert. Deze gegevens gaan in de meeste gevallen niet verder dan uw basis NAW-gegevens en informatie benodigd voor de partnerbedrijven om tot een goede offerte te kunnen komen. Wij sturen de offerteaanvragen per email door naar onze partnerbedrijven. Zij zijn contractueel gebonden uw gegevens uitsluitend te gebruiken om een offerteaanvraag op te stellen en daar contact met u over op te nemen. Wij nemen uw privacy serieus.

Wat kost het aanvragen van een offerte?
Het aanvragen van een offerte is geheel gratis.

Ben ik verplicht een van de ontvangen offertes te accepteren?
Nee, alle offertes die u ontvangt zijn geheel vrijblijvend.

Wat gebeurt er met mijn persoonsgegevens?
Uw persoonsgegevens worden alleen eenmalig doorgestuurd naar de geschikte bedrijven, zodat zij u een offerte kunnen sturen.

Ik heb offertes aangevraagd, maar heb nog niets ontvangen!
Het opstellen van een passende offerte vergt wat tijd voor een leverancier. Dit kan enkele dagen duren. Twijfelt u of uw offerteaanvraag wel goed is verlopen, neemt u dan contact met ons op.

Hoeveel bedrijven sturen mij een offerte?
Dit zullen er maximaal 6 zijn, maar vaak minder.

Ik kan niet alle vragen beantwoorden bij het invullen van mijn offerteaanvraag.
Vult u de velden zo goed mogelijk in. Weet u het antwoord op een bepaalde vraag niet, dan kunt u deze leeg laten. Geef verder zoveel als mogelijk informatie over uw project bij het tekstveld “Projectomschrijving” of “Aanvullende informatie”. Velden met een * zijn wel verplicht.

De opdracht die ik wil laten uitvoeren valt niet onder de aangeboden diensten of producten.
Neem dan contact met ons op. Wij zoeken voor u geschikte aanbieders en zullen overwegen het product of de dienst op onze website op te nemen.

Ik heb een klacht over een bedrijf!
Wij streven naar een betrouwbare dienstverlening. Mocht u klachten hebben over bedrijven die u via deze website een offerte hebben gestuurd, dan horen wij dat graag van u. U kunt ons dit laten weten via ons contactformulier.

Mijn vraag staat niet in dit rijtje van veelgestelde vragen.
Neem dan contact met ons op.