Voor leveranciers

Wilt u als veranda specialist kwalitatieve offertes ontvangen?

Veranda.nl heeft als doel het samenbrengen van particulieren en kwalitatieve veranda specialisten door middel van offerteaanvragen. Bent u veranda specialist en wenst u kwalitatieve offerteaanvragen te ontvangen? Veranda.nl kan u hierbij helpen.

Waarom offertes ontvangen via veranda.nl?

Op het internet wemelt het van de leadgeneratoren die u allen kwalitatieve hoogwaardige offertes beloven. In de praktijk blijkt dit nog wel eens tegen te vallen. Veranda.nl onderscheidt zich door een uniek benadering waarbij het mogelijk is een keuze te maken op basis van gedetailleerde input van de offerteaanvrager. Bent u actief in het hogere segment, dan zorgen wij ervoor dat u geen budget offerteaanvragen ontvangt en omgekeerd. Dit wordt gerealiseerd door de presentatie van drie concept veranda’s (budget, pro en Top) waaruit onze bezoekers kiezen vooraleer zij een offerte aanvragen. Elk type concept veranda wordt omschreven aan de hand van specifieke eigenschappen en een prijsindicatie. Op deze manier kunnen wij een duidelijke schifting maken tussen de verschillende offerteaanvragen op basis van de wens van de klant.

Hoe kan ik offertes ontvangen via veranda.nl

Bent u geïnteresseerd geraakt in het ontvangen van offerteaanvragen, neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Of stuur een mail naar: verkoop@veranda.nl

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Website (verplicht)

Bericht