Verdien Uw Veranda Terug

Verdien uw veranda terug!

Veranda met geïntegreerde zonnepanelen.

De zonnepanelen zijn onderdeel van de serreconstructie. De wafels in de panelen worden iets uit elkaar geplaatst, zodat ze terwijl ze energie opwekken ook zorgen voor een perfecte lichtinval en zonwering.

Voordelen veranda met zonnepanelen:

  • Aantrekkelijke subsidieregelingen
  • Wek uw eigen electriciteit op
  • Lage terugverdientijd
  • Ingebouwde zonwering
  • Standaard en maatwerk veranda’s

De meeste veranda’s en serres met zonnepanelen bevatten reguliere zonnepanelen die op het dak zijn ingeklemd. Het nadeel hiervan is dat bij de meeste zonnepanelen de cellen die zorgen voor energieopwekking, tot de rand doorlopen. Met het inklemmen wordt een deel van de randcellen afgedekt, waardoor het paneel geen stroom meer produceert. De capaciteit van een zonnepaneel gaat daarmee verloren. Veranda.nl heeft in samenwerking met de Duitse veranda en serrebouwer Schilling een speciale terrasoverkapping en serre ontwikkeld, die aan de bovenkant geen schaduwvorming geeft. De toegepaste zonnepanelen bevatten aan de randen geen cellen, hierdoor kunnen alle zonnepanelen op de veranda of serre maximaal energie opwekken.

Subsidie op aanschaf mogelijk

De provincies Drenthe, Groningen en Friesland komen op 1 juni 2013 met een duurzaamheidslening. Particuliere woningeigenaren kunnen deze lening aanvragen voor het nemen van energiebesparende maatregelen. Deze lening met extra lage rente kan ook aangevraagd worden voor de bouw van een serre of veranda met geïntegreerde zonnepanelen.

Meer weten?
Neem vrijblijvend contact met ons op. Stuur ons een mail